Uit het juiste hout gesneden

Nick De Four begon in 2004 als schrijnwerker in bijberoep. Zijn werk kende heel wat bijval en na amper 2 jaar maakte Nick van zijn passie zijn hoofdberoep.

Zijn zaak groeide beetje bij beetje uit tot het dynamisch en gewaardeerd bedrijf dat De Four Interieur op vandaag is. Samen met zijn twee medewerkers verzorgt Nick tal van interieurprojecten in de regio.

  • Een sterk team...

   De eenmanszaak van Nick barstte uit z’n voegen en sinds enkele jaren versterken Tom en Mathias zijn team. Deze jonge, gedreven schrijnwerkers hebben hetzelfde oog voor perfectie als Nick zelf en werken in het atelier elk project met de grootste precisie af. De focus van Mathias ligt bij de CNC-machines, terwijl Tom vooral de paneelzaag voor zijn rekening neemt. Voor de plaatsing doen we dit vooral samen 

  • defour interieur

   In een goeie werksfeer!

   Nick kiest bewust voor een familiale sfeer in zijn bedrijf. Een pintje op vrijdagavond, samen eten bij de inzet van het verlof, het zijn kleine dingen die de werksfeer ten goede komen. Want graag werken is een absolute voorwaarde om goed te werken!

  • De four intetieur - zwevezele - flandria - schrijnwerk

   Onze werkplaats

   In 2016 werd de nieuwe werkplaats in gebruik genomen. Dankzij deze investering kunnen Nick en zijn team hun klanten nog beter van dienst zijn. Met het up-to-date machinepark en meer werkruimte worden de opdrachten nog beter en efficiënter uitgevoerd.