Diensten
Wij voorzien totaalinrichting op maat voor uw huis of handelspand. Van kasten, dressings en los meubilair over binnendeuren en wanden tot volledige keukens, badkamers en winkelinrichting...

Kwalitatieve afwerking voor elke ruimte!

In alles wat we doen, staat de kwaliteit voorop. Voor elke project werken we met materialen van topklasse. Onze afwerking verzorgen we tot in de puntjes. Zo zijn alle kasten ook aan de binnenzijde uitbekleed en voor elke uitvoering gebruiken we enkel hoogwaardige houtsoorten en hoge druk laminaat (HLP).

 • Badkamer

  Renovatie badkamer Wingene- De four interieur

  Van inbouwkasten, legplanken en lavabomeubel tot wandbekleding en badomkasting, wij voorzien de inrichting van uw badkamer van A tot Z, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

 • Bureau

  Defour interieur - bureau op maat - schrijnwerk

  De inrichting van uw werkplek vraagt zeker ook de nodige aandacht. Voldoende kasten en opbergruimte, een functioneel werkblad en/of vergadertafel, deuren en/of wanden met aandacht voor akoestiek,... het zijn slechts enkele van de elementen die wij vervaardigen en plaatsen in uw werkplek.

 • Keuken

  Defour interieur - bureau op maat - schrijnwerk

  In elk huishouden speelt de keuken een centrale rol. Het is de ruimte waar mensen samen komen en waar een praktische indeling en een mooi design hand in hand moeten gaan.

 • Maatwerk

  Maatwerk van klein tot groot-Renovatie badkamer Wingene

  Ook voor alle maatwerk in hout of solid surface, dat geen schrijnwerk is, kan u op ons vakmanschap beroep doen. Al dan niet volgens een plan of een tekening werken we in ons eigen atelier elk decoratief stuk of functioneel element tot in de puntjes uit.

 • Slaapkamer en dressing

  De four interieur - slaapkamer & dressing

  Met het gepaste interieur maken we van uw slaapkamer een oase van rust en ontspanning. In de gewenste stijl en materialen vervaardigen we alle nodige schrijnwerk, van kasten tot bedmeubel en plafond- of wandbekleding.

 • Solid Surface

  Solid surface

  Solid surface  is een bijzonder duurzaam materiaal dat we zelf verwerken in diverse realisaties. Zowel in keukens, badkamers als in leef-, bureau- of winkelruimtes zorgt dit materiaal voor een prachtig strak effect.

 • Totaalproject

  Defour interieur - totaalproject - maatwerk -wingene

  Voor elk interieur voorzien we graag de gepaste afwerking, in de stijl die u wenst.

  Van strak modern tot landelijk rustiek, van ramen en deuren tot het kleinste kastje, van ontwerp tot uitvoering en plaatsing,

 • Winkelinrichting

  De four interieur - winkelinrichting

  Voor winkels en praktijkruimtes van zelfstandigen en handelaars nemen we de realisatie van het volledige interieurplan met plezier voor onze rekening. We maken de nodige wanden, plafonds en deuren in eigen atelier, alsook het meubilair en kasten.

 • Woonkamer

  Woonkamer - Brugge - interieur - Defour

  Al dan niet op basis van het plan van uw (interieur)architect werken we een 3D-plan uit. Op die manier ziet u perfect hoe uw leefruimte er zal uitzien en kan u nog bijsturen waar nodig.