Over ons

Bij De Four Interieur primeert kwaliteit op grootschaligheid. Met een direct contact met de klanten, een correcte planning en opvolging en de perfecte afwerking van elk project maken Nick en zijn team hun beloftes dag na dag waar.

De Four Interieur

Topkwaliteit

In nauw overleg en open communicatie met de klant wordt elk project tot in detail voorbereid en uitgewerkt. Van ontwerp en indeling over materiaalkeuze en uitvoering in het eigen atelier tot professionele plaatsing. Geen enkele stap wordt over het hoofd gezien om een perfect resultaat te garanderen.

Totaalinrichting

De Four Interieur heeft alles in huis om u van A tot Z van dienst te zijn volgens uw wensen en budget. Met slechts één aanspreekpunt voor al uw interieurwerken kiest u voor uw gemak en comfort. Van het kleinste kastje tot een complete woon- of winkelinrichting, elke opdracht werken we af tot in de puntjes.

Een sterk team

Uit het juiste hout gesneden

Nick De Four begon zijn ambacht als schrijnwerker in bijberoep in 2004. Zijn vakmanschap werd al snel erkend, en na slechts 2 jaar besloot Nick zijn passie tot zijn voltijdse beroep te maken.

Wat ooit begon als een bescheiden onderneming, groeide gestaag uit tot het dynamische en gerespecteerde bedrijf dat De Four Interieur vandaag de dag is. Samen met zijn toegewijde team van vakmensen realiseert Nick uiteenlopende interieurprojecten in de regio.

Deze jonge, gedreven schrijnwerkers delen dezelfde drang naar perfectie als Nick zelf. In het atelier wordt elk project met ongeëvenaarde precisie uitgevoerd, waarbij vakmanschap en oog voor detail centraal staan.

IMG_0232 (Aangepast)

In een harmonieuze werkomgeving!

Nick hecht veel waarde aan een warme en familiaire sfeer binnen zijn bedrijf. Of het nu gaat om het samen genieten van een informeel drankje op vrijdagavond of het gezamenlijk dineren bij de aanvang van vakanties, deze kleine rituelen dragen bij aan een positieve werksfeer. Immers, het koesteren van plezier in het werk is de sleutel tot succesvolle resultaten!

Onze werkplaats

In 2016 werd onze geheel nieuwe werkruimte in gebruik genomen, wat een mijlpaal was voor ons bedrijf. Deze investering heeft het mogelijk gemaakt voor Nick en zijn team om hun dienstverlening aan klanten naar een hoger niveau te tillen. Met geavanceerde machines en extra ruimte kunnen we nu opdrachten nog nauwkeuriger en efficiënter uitvoeren dan voorheen.

Ook deel uitmaken van ons topteam?