Diensten

Totaalinrichting

Voor elk interieur voorzien we graag de gepaste afwerking, in de stijl die u wenst.

Van strak modern tot landelijk rustiek, van ramen en deuren tot het kleinste kastje, van ontwerp tot uitvoering en plaatsing,

De Four Interieur neemt het volledige project in handen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes en volgens planning wordt afgewerkt! Dit zowel voor particuliere projecten als voor winkels, horecazaken als kantoren.

Maatwerk

Ook voor alle maatwerk in hout of solid surface, dat geen schrijnwerk is, kan u op ons vakmanschap beroep doen. Al dan niet volgens een plan of een tekening werken we in ons eigen atelier elk decoratief stuk of functioneel element tot in de puntjes uit.

Hebt u zelf nog geen plan, dan zorgen we graag voor een ontwerp. Laat ons uw idee weten en wij maken het!

Keuken

In elk huishouden speelt de keuken een centrale rol. Het is de ruimte waar mensen samen komen en waar een praktische indeling en een mooi design hand in hand moeten gaan.

Van strak modern tot landelijk rustiek, van uitvoering in laminaat of fineer tot afwerking in graniet of solid surface! Elke keuken wordt tot in het puntjes afgewerkt met de gewenste inbouwtoestellen (merken vrij te kiezen).

_BDM3706
Badkamer - 6

Badkamer

Van inbouwkasten, legplanken en lavabomeubel tot wandbekleding en badomkasting, wij voorzien de inrichting van uw badkamer van A tot Z, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Op een vaak beperkte oppervlakte brengen we functionaliteit en design samen in duurzame, kwaliteitsvolle materialen en een feilloze afwerking.

Winkelinrichting

Voor winkels en praktijkruimtes van zelfstandigen en handelaars nemen we de realisatie van het volledige interieurplan met plezier voor onze rekening.

We maken alle meubilair en kasten in eigen atelier. De nodige wanden, plafonds en deuren worden bij u ter plaatse vervaardigd.  

Afhankelijk van de gewenste stijl gebruiken we naast de klassieke materialen zoals laminaat, fineer of massief hout ook speciale accenten in inox of hardsteen.

Ook met solid surface realiseren we prachtige projecten.

Bureau

De inrichting van uw werkplek vraagt zeker ook de nodige aandacht. Voldoende kasten en opbergruimte, een functioneel werkblad en/of vergadertafel, deuren en/of wanden met aandacht voor akoestiek,… het zijn slechts enkele van de elementen die wij vervaardigen en plaatsen in uw werkplek.

Of het nu gaat om een klein bureau thuis of een volledige kantoorruimte, we voorzien steeds een interieurvoorstel op maat, volgens uw noden en wensen en rekening houden met het vooropgestelde budget. 

Woonkamer

Al dan niet op basis van het plan van uw (interieur)architect werken we een 3D-plan uit. Op die manier ziet u perfect hoe uw leefruimte er zal uitzien en kan u nog bijsturen waar nodig. 

We maken en plaatsen onder andere kasten, legplanken, gordijnbakken, haardbekleding, maar ook wanden, deuren en los meubilair. Volgens uw wensen en budget geven we advies bij de materiaalkeuze en afwerking. Voor welke stijl u ook kiest, wij garanderen een perfect passend interieur, waarin u kan ontspannen en tot rust komen.

Hebt u zelf nog geen plan, dan zorgen we graag voor een ontwerp. Laat ons uw idee weten en wij maken het!

_BDM3774

Inspiratie opdoen voor uw interieurinrichting?